Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; jQueryLightboxForNativeGalleries has a deprecated constructor in /var/www/www.wk41.dk/knvarme.dk/wp-content/plugins/jquery-lightbox-for-native-galleries/jquery-lightbox-for-native-galleries.php on line 14
Overvejelser – KN Varme

Overvejelser

Jordvarme er den billigste form for varmepumpe at have i drift.

Men derudover har det en række fordele og ulemper som man skal tage med i sine overvejelser.

Jeg har listet dem op imod hinanden for overskuelighedens skyld.

En fordel er at man ikke har nogen synlig udedel stående – ulempen er at man skal have gravet haven op og at kompressoren (og lyden fra den) nu er inde i huset

En fordel er den gode driftsøkonomi når anlægget er sat i drift – ulempen er at anlægsomkostningerne er noget højere på grund af gravearbejdet og re-etablering af haven.

En fordel er den gode holdbarhed.  Jordvarmepumper holder længst og slangerne i jorden kan normalt bruges direkte på den nye varmepumpe man sætter op for at erstatte den gamle.  En simpel trykprøve afgør om de er gode nok til fortsat drift.

En ubetinget fordel er at man kan etablere frikøl i sit hus – dette er en meget billig måde at få kølet sit hus ned på hvis man har problemer med at huset bliver for varmt i sommerhalvåret.  Dette er særlig vigtigt i nye huse – se evt. siden om nybyggeri.

For mere information ring 22294040 eller se siden om varmepumpeanlæg fra Metro Therm